Houten vakantiehuis

Wilt u een houten vakantiehuis? Kies voor Schooten Houtbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van prachtige houten vakantiehuizen, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij verzorgen het hele bouwproces voor u en produceren de houten delen prefab in onze werkplaats. Zodat u snel uw vakantie op een unieke en duurzame manier kunt gaan doorbrengen!

Waarom kiezen voor een houten vakantiehuis?

Een houten vakantiehuis biedt veel voordelen vergeleken met traditionele vakantiewoningen. Allereerst zijn houten vakantiehuizen duurzaam en milieuvriendelijk, dankzij het gebruik van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Bovendien zorgt de houtbouw voor een warme en gezellige sfeer, waardoor u zich meteen thuis voelt in uw nieuwe vakantieverblijf.

Bij Schooten Houtbouw hebben we ruime ervaring met het bouwen van houten vakantiewoningen. Wij zijn gespecialiseerd in het prefabriceren van maatwerk houtskelet-elementen die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen we uw vakantiehuis snel opleveren. Welk ontwerp van een houten vakantiehuis u ook kiest, wij zorgen voor een vlotte bouw en een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Uw houten vakantiehuis degelijk gebouwd

Bij Schooten Houtbouw vallen we op door onze persoonlijke omgang met u, onze deskundigheid en ons degelijke vakwerk. We zetten de voordelen graag nog eens voor u op een rij.

  • Persoonlijk advies
  • Prefab, dus altijd passend
  • Op maat gebouwd
  • Deugdelijk vakwerk

Neem contact op met Schooten Houtbouw

Wat voor houten vakantiehuis u ook wilt, Schooten Houtbouw kan het maken. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw houten woning en voorbeelden van ons maatwerk zien? Bij onze projecten vindt u een overzicht van vakantiewoningen die we eerder al bouwden. Of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan contact op.

Neem contact op