Houten dakopbouw

Zoekt u een vakman die uw huis vakkundig uitbreidt met een prefab houten dakopbouw? Iemand die van aanpakken weet en degelijk vakwerk levert? Wij komen graag bij u de situatie bekijken en adviseren over wat er allemaal mogelijk is met hout.

Houten dakopbouw

Schooten Houtbouw is uw betrouwbare partner voor het plaatsen van een houten dakopbouw bij op uw bestaande woning. Wij leveren degelijk vakwerk en houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang. We zetten de voordelen graag nog eens voor u op een rij:

  • Persoonlijk advies
  • Deugdelijk vakwerk
  • Prefab maatwerk
  • Binnen een week wind- en waterdicht

Opbouw op uw platte dak

Aan de hand van uw wensen en maten bereiden we uw dakopbouw volledig voor als prefab houtskelet in onze werkplaats. We hoeven het daarna alleen nog maar bij u in elkaar te zetten en af te werken. Ons doel: uw dak binnen een week wind- en waterdicht.

Prefab houtskelet dakopbouw

In onze werkplaats zetten we uw wensen voor uw dakopbouw direct en nauwkeurig om in prefab houtskeletdelen. Ook denken we mee bij de inrichting. Waar wilt u de stopcontacten en leidingen? Dit nemen we gelijk mee in de voorbereiding, zodat we het tijdens de assemblage meteen allemaal kunnen aansluiten en u er geen omkijken meer naar heeft.

Meer informatie

Wilt u een prefab houtskelet dakopbouw bovenop uw bestaande platte dak? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op