Houten dakopbouw

Zoekt u een vakman die uw huis vakkundig uitbreidt met een prefab houten dakopbouw? Iemand die van aanpakken weet en degelijk vakwerk levert? Wij komen graag bij u de situatie bekijken en adviseren over wat er allemaal mogelijk is met hout.

Houten dakopbouw

Schooten Houtbouw is uw betrouwbare partner voor het plaatsen van een houten dakopbouw bij op uw bestaande woning. Wij leveren degelijk vakwerk, houden u voortdurend op de hoogte van de voortgang en dankzij onze 3D-visualisatie ziet u direct wat u krijgt. We zetten de voordelen graag nog eens voor u op een rij:

  • Persoonlijk advies
  • 3D-visualisatie: wat u ziet is wat u krijgt
  • Deugdelijk vakwerk
  • Prefab maatwerk
  • Binnen een week wind- en waterdicht

Opbouw op uw platte dak

Uw wensen en maten verwerken we in een mooie en overzichtelijke 3D-tekening. Zo weet u direct hoe uw nieuwe verdieping op uw eruit gaat zien. Dit geeft ons meteen de exacte maten om uw dakopbouw als volledig prefab houtskelet in onze werkplaats voor te bereiden. We hoeven het daarna alleen nog maar bij u in elkaar te zetten en af te werken. Ons doel: uw dak binnen een week wind- en waterdicht.

Prefab houtskelet dakopbouw

In onze werkplaats zetten we uw wensen voor uw dakopbouw direct en nauwkeurig om in prefab houtskeletdelen. Onze 3D-tekening helpt u ook alvast na te denken over de inrichting. Waar wilt u de stopcontacten en leidingen? Dit nemen we gelijk mee in de voorbereiding, zodat we het tijdens de assemblage meteen allemaal kunnen aansluiten en u er geen omkijken meer naar heeft.

Meer informatie

Wilt u een prefab houtskelet dakopbouw bovenop uw bestaande platte dak? Of bent u benieuwd naar de verdere specialisaties en expertises van Schooten Houtbouw, zoals onze traditionele pen- en gatverbindingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op