Houten uitbouw van woning

Wilt u een maatwerk houten aanbouw aan uw woning laten bouwen, bijvoorbeeld om uw woonkamer te vergroten? Een keuken, berging of een garage? Schooten Houtbouw helpt u graag. Of u nu een bijbouw, een erker of aanleunwoning wilt, in onze werkplaats kunnen we uw houten uitbouw volledig op maat prefabriceren. Daarna zetten we ‘m op uw locatie in één keer in elkaar. Voor bijkomende zaken als loodgieterswerk werken wij samen met verschillende partners die dezelfde kwaliteit als wij voor ogen hebben. Maatwerk past bij ons.

Prefab houten uitbouw op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het prefabriceren van maatwerk houtskelet-elementen die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen we uw uitbouw snel opleveren en de kosten in de hand houden. Maar ook het traditionele werk gaan wij niet uit de weg. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw met robuuste zware balken en originele pen- en gatverbindingen of Zweeds rabat. We adviseren u graag over houtsoorten. Bovendien kunnen we de volledige aanneming verzorgen, van bouwvergunningen  tot en met loodgieterswerk en elektra.

Voordelen van een maatwerk uitbouw van Schooten

  • Voordelig dankzij prefab
  • 3D-tekening: u ziet vooraf wat u krijgt
  • Passend advies en maatwerk
  • Volledige aanneming, van ruwbouw tot afwerking
  • Wind- en waterdicht binnen 7 dagen

Meer informatie over uw maatwerk uitbouw van hout

Zoekt u een vakman die uw uitbouw van A tot Z kan regelen? Schooten Houtbouw is specialist in maatwerk. We komen graag bij u langs om uw plannen door te nemen, alles op te meten en te adviseren over de mogelijkheden van houtbouw. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op