Over ons

Schooten Houtbouw in Rijssen is sinds 2016 dé houtbouwer als het gaat om houten schuren of een dakopbouw of uitbouw voor woningen. We leveren 100% maatwerk en bereiden alles voor in onze eigen werkplaats. We zijn ideaal voor particulieren: korte lijnen, prettig in de omgang, flexibel en bovenal vakkundig.

Ambachtelijk en degelijk vakwerk

Schooten Houtbouw onderscheidt zich door vakwerk en passie voor houtbewerking. Een mooie robuuste kapschuur volgens een traditionele bouwmethode of een idyllische vakantiebungalow bouwen, daar genieten we van. Maar ook de kleinere projecten gaan we niet uit de weg, zoals een houtskelet uitbouw aan uw woning of een berging aan huis.

Onze bedrijfshal van 650 vierkante meter biedt genoeg ruimte om ook de grotere bouwprojecten te kunnen voorbereiden. Zo hoeven we het op locatie alleen nog in elkaar te zetten.

Bekijk onze projecten

Waarom hout?

Er is maar weinig materiaal zo bewerkbaar als hout. Daarnaast haalt u met hout de natuur in huis en geeft u het een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn vele soorten hout met elk weer een eigen keur aan kwaliteiten en eigenschappen. Bovendien is hout een relatief goedkope bouwstof. Als u voor een minimale investering een mooie dakopbouw of andere woninguitbreiding wilt, denkt u dan eens aan hout. En aan Schooten Houtbouw.

Onze partners

Als houtbouw-specialist werken we samen met een aantal partners om het project volledig en voordelig af te kunnen bouwen, bijvoorbeeld installatie- of schilderwerk en architectuur. Uiteraard mag u van onze partners dezelfde hoge kwaliteit verwachten als van Schooten Houtbouw.

Neem contact op!